Някои зодии са родени, за да бъдат най-добри приятели, други си

...
Някои зодии са родени, за да бъдат най-добри приятели, други си
Коментари Харесай

Ето кои са най-страстните двойки в зодиака

Някои зодии са родени, с цел да бъдат най-хубави другари, други си подхождат в прочувствено отношение, а трети основават същински пожар в спалнята.

1. Овен и Везни

Хората от зодия Овен са рисковани, смели и енергични. Те обичат провокациите и новите неща, би трябвало им човек, който може да крачи паралелно с тях. Везните идеално им подхождат, тъй като хората от тази зодия са амбициозни, не се опасяват да поемат опасности и са доста отзивчиви. Приключенията денем постоянно ще приключват със смели завършения и в спалнята.

2. Телец и Дева

Хората от зодия Телец търсят човек, който може да ги обича мощно и безусловно – човек като Девата! Затова и връзката им е толкоз непоклатима. И двата знака са земни, което значи, че двамата постоянно ще бъдат доста спокойни и рационални, тяхната любов е доста нежна, чувствена и всеотдайна.

3. Близнаци и Стрелец

Близнаците са чаровни и занимателни хора, които са постоянно подготвени за ваучър. Стрелецът пък е най-големият странник в зодиака. Той обича да изследва разнообразни култури и да опитва нови неща. В спалнята ги чакат доста опити и занимателни моменти, а пък отвън спалнята могат да са сигурни, че в никакъв случай няма да им е скучно.

4. Телец и Рак

Другият знак, който е доста подобаващ за Телеца, е Ракът, който също е доста сензитивен и грижлив. И двата знака обичат хармонията, хубостта, спокойствието и търсят сигурност у другия. Очакват ги доста вечери на свещи и сантиментални нощи.

5. Лъв и Овен

Две доста огнени зодии, които са способни да основават пожари. Лъвовете са великодушни, благи, правилни и изобретателни сътрудници, те обичат приключенията, лукса и удобствата. Овните пък са дръзки, смели и рисковани. Те си подхождат доста добре в спалнята, тъй като имат нестихваща сила. Тъй като и двата знака се изявяват като водачи, не е изключено постоянно да се стига до разгорещени разногласия, които също приключват в спалнята.

6. Везни и Близнаци

Два знака, които доста обичат да флиртуват, също така са толкоз чаровни и неустоимо съблазнителни. Не е изключено да се закачат един с различен като възпитаници, макар че са дружно от 20 години.

7. Дева и Скорпион

Девите са работливи, разсъдливи и доста земни, Скорпионите пък се палят много по-лесно и при тях всичко е на живот и гибел – те биха създали всичко за обичаните си хора, само че чакат същото от тях. Тези два знака могат да се балансират много сполучливо, а в спалнята Скорпионът може да вземе мозъка на Девата и да я накара да излезе от черупката си.

8. Скорпион и Риби

Скорпионите са доста прочувствени, амбициозни, властни и буйни. Те имат магнетизъм и сексапил, с който пленяват близките. Рибите пък са по-състрадателни, чувствителни и нежни. Те биха създали всичко за обичаните си хора. В спалнята при такава двойка сигурно ще има един, който господства от самото начало – Скорпионът.

9. Стрелец и Водолей

Хората и от двата знака са интелигентни, почтени и отзивчиви. Подхождат си чудесно в пътешествията и в живота. Стрелецът има потребност от сътрудник, който е отворен към света и към новото, а Водолеят е тъкмо подобен. В спалнята опитват много и в никакъв случай не демонстрират нарцисизъм.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР